Aanbieding!

Magiko 5000 WaterOntharder

(3 klantbeoordelingen)

 49,95 incl. btw

Met de Magiko 5000 reduceer je kalkaanslag tot wel 85%. De Magiko 5000, de sterkste magneet waterontharder, sluit je aan op de waterleiding (na de watermeter) en het magnetisch veld creëert een soort chaos in het water, waardoor de mineralen, tijdens verwarming, niet meer zullen klonteren.

Uitverkocht

Beschrijving

Met de Magiko 5000 reduceer je kalkaanslag tot wel 85%. De Magiko 5000, de sterkste magneet waterontharder, sluit je aan op de waterleiding (na de watermeter) en het magnetisch veld creëert een soort chaos in het water, waardoor de mineralen, tijdens verwarming, niet meer zullen klonteren.

Last van kalkaanslag in leidingen, in de douche, kranen of in jouw waterkoker? Kalkaanslag wordt ook “ketelsteen / kalksteen” genoemd en dit ontstaat tijdens het verwarmen of koken van het kraanwater. Vooral in hard water, waarin zich veel calcium- en magnesiumionen bevinden, wordt veel kalkaanslag gevormd bij het verwarmen. Ketelsteen dankt zijn naam aan de ketels van stoommachines en verwarmingsapparatuur, waarin het zich als “steen” op de wanden afzet.

Kalkaanslag belemmert de goede werking van het verwarmingsapparaat en het is ook schadelijk voor een aanwezig verwarmingselement. Kalk en magnesium zijn niet schadelijk voor de gezondheid, sterker nog, goed kraanwater moet juist mineralen bevatten, maar het ziet er onfris uit (denk aan kalkaanslag in de badkamer of in de waterkoker).

Reduceer kalkaanslag tot wel 85%. Deze extreem sterke magneet waterontharder, sluit je aan op de waterleiding (na de watermeter) en het magnetisch veld creëert een “chaos” in het water, waardoor de mineralen, tijdens verwarming, niet meer zullen klonteren. Tevens zal bestaand kalkaanslag in de leidingen, douchekop, verwarmingselementen etc ook worden verwijderd.

AFMETINGEN MAGIKO 5000
De afmetingen zijn:

Lengte: 8,4 cm
Breedte: 11 cm
Hoogte/ dikte: 7,4 cm
Benodigde ruimte op de waterleiding 8,4 cm

DE BESTE EN STERKSTE WATERONTHARDER MAGNEET
De Magiko Waterontharders zijn vanwege het gepatenteerde, 360º technology, de beste/ sterkste magneet waterontharders. Uiteraard is de prijs ook belangrijk en vandaar dat wij altijd de goedkoopste aanbieder zijn.

INSTALLATIE MAGIKO 5000
In 3 simpele stappen plaats je de Magiko 5000. Voor meer informatie klik hier.

Vanwege het gepatenteerde 360º design kun je de Magiko 5000 vrijwel altijd plaatsen op de hoofdwaterleiding (na de watermeter). Het maakt niet uit of het een metalen, koperen of flexibele (kunststof) leiding/ slang betreft. Qua diameter (dikte van de waterleiding) is dit product geschikt voor leidingen vanaf 12mm tot en met 60mm. Is jouw waterleiding dikker? Kijk dan naar de Magiko 10000.

GOEDKOOPSTE MAGIKO 5000
WaterOntharder-S.nl is de goedkoopste aanbieder! Je kunt dit product bestellen voor € 119,95. Bij dit product ontvang je NIET de Magiko 1000  t.w.v. € 34,95 voor slechts € 10,00 extra. Klik hier om de combideal te bekijken.

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Afmetingen 8,5 × 11 × 7,4 cm
Kleur

Gebruik

Particulier / zakelijk

Magneet remanentie Gauss

12.800 Gauss (G)

3 beoordelingen voor Magiko 5000 WaterOntharder

  1. Shanna

    Na wat te hebben gegoogeld heb ik de Magiko 5000 in april besteld. Doorslaggevend voor mij was de lage prijs en het cadeautje wat je krijgt (leuke attentie!). Dit bedrijf is overigens goed bereikbaar en communiceert op een prettige en duidelijke manier. Ik moest wel even wachten op mijn bestelling, maar dit was mij bekend. Dit is te wijten aan Corona, dus alle respect voor. Het installeren was heel simpel (duurt nog geen 2 minuten) en heb minder last van hardnekkige kalkaanslag.

  2. Frans

    Mijn vrouw en ik zochten naar een goedkope en milieubewuste oplossing om kalkaanslag tegen te gaan. We waren heel sceptisch, maar het werkt echt. We hebben geen last meer van kalk en zijn superblij met onze aankoop.

  3. Petra

    Jarenlang heb ik een waterontharder met zout gehad, maar dat werd mij mij te duur. Daarom kocht ik de Magiko 5000, want de magneet waterontharder heeft geen onderhoud nodig. Het werkt goed.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.