Aanbieding!

Magiko 5000 en FlowMag 2500 Waterontharder

 59,95 incl. btw

Bescherm je hele huis tegen kalkaanslag met de Magiko 5000 en FlowMag 2500 Waterontharder CombiDeal. Met deze magneet waterontharders reduceer je kalkaanslag tot wel 85%. De Magiko 5000 en de FlowMag 2500 zijn de sterkste magneet waterontharders.

Uitverkocht

Beschrijving

Bescherm je hele huis tegen kalkaanslag met de Magiko 5000 en FlowMag 2500 Waterontharder CombiDeal. Met deze magneet waterontharders reduceer je kalkaanslag tot wel 85%. De Magiko 5000 en de FlowMag 2500 zijn de sterkste magneet waterontharders.

Last van kalkaanslag in leidingen, in de douche, kranen of in jouw waterkoker? Kalkaanslag wordt ook “ketelsteen / kalksteen” genoemd en dit ontstaat tijdens het verwarmen of koken van het kraanwater. Vooral in hard water, waarin zich veel calcium- en magnesiumionen bevinden, wordt veel kalkaanslag gevormd bij het verwarmen. Ketelsteen dankt zijn naam aan de ketels van stoommachines en verwarmingsapparatuur, waarin het zich als “steen” op de wanden afzet.

Kalkaanslag belemmert de goede werking van het verwarmingsapparaat en het is ook schadelijk voor een aanwezig verwarmingselement. Kalk en magnesium zijn niet schadelijk voor de gezondheid, sterker nog, goed kraanwater moet juist mineralen bevatten, maar het ziet er onfris uit (denk aan kalkaanslag in de badkamer of in de waterkoker).

Reduceer kalkaanslag tot wel 85%. Deze extreem sterke magneet waterontharder, sluit je aan op de waterleiding (na de watermeter) en het magnetisch veld creëert een “chaos” in het water, waardoor de mineralen, tijdens verwarming, niet meer zullen klonteren. Tevens zal bestaand kalkaanslag in de leidingen, douchekop, verwarmingselementen etc ook worden verwijderd.

AFMETINGEN MAGIKO 5000
De afmetingen zijn:

Lengte: 8,4 cm
Breedte: 11 cm
Hoogte/ dikte: 7,4 cm
Benodigde ruimte op de waterleiding 8,4 cm

Vanwege het gepatenteerde 360º design kun je de magneet waterontharders vrijwel altijd plaatsen op de hoofdwaterleiding (na de watermeter). Het maakt niet uit of het een metalen, koperen of flexibele (kunststof) leiding/ slang betreft. Qua diameter (dikte van de waterleiding) is dit product geschikt voor leidingen vanaf 12mm tot en met 60mm. Is jouw waterleiding dikker?

AFMETINGEN FLOWMAG 2500
De afmetingen zijn:

Lengte: 4,5 cm
Breedte: 5,5 cm
Hoogte/ dikte: 3,5  cm
Benodigde ruimte op de waterleiding 4,5 cm

De FlowMag 2500 kun je vrijwel overal plaatsen op de hoofdwaterleiding of kleinere waterleidingen. Het maakt niet uit of het een metalen, koperen of flexibele (kunststof) leiding/ slang betreft. Qua diameter (dikte van de waterleiding) is dit product geschikt voor leidingen vanaf 4mm tot en met 18mm.

INSTALLATIE MAGIKO 5000 EN FLOWMAG 2500
In 3 simpele stappen plaats je deze waterontharders. Voor meer informatie klik hier.

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Afmetingen 8.5 × 11 × 7.4 cm
Kleur

Gebruik

Particulier / zakelijk

Magneet remanentie Gauss

7.500 Gauss (G), 12.800 Gauss (G)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Menu