Aanbieding!

Magiko 1000 WaterOntharder

(4 klantbeoordelingen)

 19,95 incl. btw

Versla kalkaanslag met de Magiko 1000. Reduceer kalkaanslag tot wel 85%. De Magiko 1000 is de ideale watermagneet ontharder voor kleinere toepassingen.

Op voorraad

Beschrijving

Versla kalkaanslag met de Magiko 1000. Reduceer kalkaanslag tot wel 85%. De Magiko 1000 is de ideale watermagneet ontharder voor de kleinere toepassingen in huis of (sta)caravan.

Deze waterontharder is geschikt voor kleinere oplossing(en). Denk hierbij aan: in de stacaravan of installatie op de kleinere waterleidingen (de aftakkingen van de hoofdwaterleiding) in de buurt van de wasmachine, vaatwasser, cv-ketel, close-in-boiler, Quooker (of ander kokend watersysteem). Dit product is doorgaans niet sterk genoeg / heeft niet genoeg oppervlakte om op de hoofdwaterleiding te monteren.

Kalkaanslag wordt ook “ketelsteen / kalksteen” genoemd en dit ontstaat tijdens het verwarmen of koken van het kraanwater. Vooral in hard water, waarin zich veel calcium- en magnesiumionen bevinden, wordt veel kalkaanslag gevormd bij het verwarmen. Ketelsteen dankt zijn naam aan de ketels van stoommachines en verwarmingsapparatuur, waarin het zich als “steen” op de wanden afzet.

Kalkaanslag belemmert de goede werking van het verwarmingsapparaat en het is ook schadelijk voor een aanwezig verwarmingselement. Kalk en magnesium zijn niet schadelijk voor de gezondheid, sterker nog, goed kraanwater moet juist mineralen bevatten, maar het ziet er onfris uit (denk aan kalkaanslag in de badkamer of in de waterkoker).

Reduceer kalkaanslag tot wel 85%. Deze kleine maar krachtige magneet waterontharder, sluit je aan op de (aftakkingen van de) waterleiding en het magnetisch veld creëert een “chaos” in het water, waardoor de mineralen, tijdens verwarming, niet meer zullen klonteren. Tevens zal bestaand kalkaanslag in de leidingen, douchekop, verwarmingselementen etc ook worden verwijderd.

AFMETINGEN MAGIKO 1000

De afmetingen zijn:

 • Lengte: circa 4,5 cm
 • Breedte: circa 5,5 cm
 • Hoogte/ dikte: circa 3,5 cm
 • Benodigde ruimte op de waterleiding ca 4,5 cm

DE BESTE EN STERKSTE WATERONTHARDER MAGNEET

De Magiko Waterontharders zijn vanwege het gepatenteerde, 360º technology, de beste/ sterkste magneet waterontharders.

Uiteraard is de prijs ook belangrijk en vandaar dat wij altijd de goedkoopste aanbieder zijn.

INSTALLATIE MAGIKO 1000

In 3 simpele stappen plaats je de Magiko 1000 waterontharder. Voor meer informatie klik hier.

Vanwege het gepatenteerde 360º design kun je de Magiko 1000 vrijwel altijd plaatsen op de waterleiding. Het maakt niet uit of het een metalen, koperen of flexibele (kunststof) leiding/ slang betreft. Qua diameter (dikte van de waterleiding) is dit product geschikt voor leidingen vanaf 4mm tot en met 18mm.

LET OP!

“Deze waterontharder is geschikt voor kleinere oplossing(en). Denk hierbij aan: in de stacaravan of installatie op de kleinere waterleidingen (de aftakkingen van de hoofdwaterleiding) in de buurt van de wasmachine, vaatwasser, cv-ketel, close-in-boiler, Quooker (of ander kokend watersysteem). Dit product is doorgaans niet sterk genoeg / heeft niet genoeg oppervlak om op de hoofdwaterleiding te monteren”

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Afmetingen 4,5 × 5,5 × 3,5 cm
Kleur

Gebruik

Particulier

Magneet remanentie Gauss

7.500 Gauss (G)

4 beoordelingen voor Magiko 1000 WaterOntharder

 1. Shanna

  Na wat te hebben gegoogeld heb ik de Magiko 5000 in april besteld. Doorslaggevend voor mij was de lage prijs en het cadeautje wat je krijgt (leuke attentie!). Dit bedrijf is overigens goed bereikbaar en communiceert op een prettige en duidelijke manier. Ik moest wel even wachten op mijn bestelling, maar dit was mij bekend. Dit is te wijten aan Corona, dus alle respect voor. Het installeren was heel simpel (duurt nog geen 2 minuten) en heb minder last van hardnekkige kalkaanslag.

 2. Frans

  Mijn vrouw en ik zochten naar een goedkope en milieubewuste oplossing om kalkaanslag tegen te gaan. We waren heel sceptisch, maar het werkt echt. We hebben geen last meer van kalk en zijn superblij met onze aankoop.

 3. Petra

  Jarenlang heb ik een waterontharder met zout gehad, maar dat werd mij mij te duur. Daarom kocht ik de Magiko 5000, want de magneet waterontharder heeft geen onderhoud nodig. Het werkt goed.

 4. Ramon

  Ben erg tevreden over de waterontharder en heb inmiddels al twee vervangende schroeven gevonden die passen die net iets langer bleken te zijn en hij zit als gegoten hoor dikke duim. En leuk kennis gemaakt te hebben met jullie allen erg bedankt voor alle schappelijkheid en hulp hierbij. Hier onder een foto in de bijlage hoe mooi hij als gegoten zit de magiko 1000. Tip top dankjewel en wie weet tot snel😁

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.