Aanbieding!

FlowMag 2500 WaterOntharder

 19,95 incl. btw

Versla kalkaanslag met de FlowMag 2500. Reduceer kalkaanslag tot wel 85%. De FlowMag 2500 is de ideale watermagneet ontharder voor kleinere toepassingen.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Versla kalkaanslag met onze nieuwste aanwinst. Deze kleine krachtpatser – De FlowMag 2500 – is nieuw in ons assortiment en is vergelijkbaar met Magiko 1000, maar is sterker. Reduceer kalkaanslag tot wel 85%. De FlowMag 2500 is de ideale watermagneet ontharder voor de kleinere toepassingen in huis of (sta)caravan.

Deze waterontharder is geschikt voor kleinere oplossing(en). Denk hierbij aan: in de stacaravan of installatie op de kleinere waterleidingen (de aftakkingen van de hoofdwaterleiding) in de buurt van de wasmachine, vaatwasser, cv-ketel, close-in-boiler, Quooker (of ander kokend watersysteem). Dit product is doorgaans niet sterk genoeg / heeft niet genoeg oppervlakte om op de hoofdwaterleiding te monteren.

Kalkaanslag wordt ook “ketelsteen / kalksteen” genoemd en dit ontstaat tijdens het verwarmen of koken van het kraanwater. Vooral in hard water, waarin zich veel calcium- en magnesiumionen bevinden, wordt veel kalkaanslag gevormd bij het verwarmen. Ketelsteen dankt zijn naam aan de ketels van stoommachines en verwarmingsapparatuur, waarin het zich als “steen” op de wanden afzet.

Kalkaanslag belemmert de goede werking van het verwarmingsapparaat en het is ook schadelijk voor een aanwezig verwarmingselement. Kalk en magnesium zijn niet schadelijk voor de gezondheid, sterker nog, goed kraanwater moet juist mineralen bevatten, maar het ziet er onfris uit (denk aan kalkaanslag in de badkamer of in de waterkoker).

Reduceer kalkaanslag tot wel 85%. Deze kleine maar krachtige magneet waterontharder, sluit je aan op de (aftakkingen van de) waterleiding en het magnetisch veld creëert een “chaos” in het water, waardoor de mineralen, tijdens verwarming, niet meer zullen klonteren. Tevens zal bestaand kalkaanslag in de leidingen, douchekop, verwarmingselementen etc ook worden verwijderd.

AFMETINGEN FLOWMAG 2500

De afmetingen zijn:

  • Lengte: circa 4,5 cm
  • Breedte: circa 5,5 cm
  • Hoogte/ dikte: circa 3,5 cm
  • Benodigde ruimte op de waterleiding ca 4,5 cm

DE BESTE EN STERKSTE WATERONTHARDER MAGNEET

De FlowMag Waterontharders zijn vanwege het gepatenteerde, 360º technology, de beste/ sterkste magneet waterontharders.

Uiteraard is de prijs ook belangrijk en vandaar dat wij altijd de goedkoopste aanbieder zijn.

INSTALLATIE FLOWMAG 2500

In 3 simpele stappen plaats je de FlowMag 2500 waterontharder. Voor meer informatie klik hier.

Vanwege het gepatenteerde 360º design kun je de FlowMag 2500 vrijwel altijd plaatsen op de waterleiding. Het maakt niet uit of het een metalen, koperen of flexibele (kunststof) leiding/ slang betreft. Qua diameter (dikte van de waterleiding) is dit product geschikt voor leidingen vanaf 4mm tot en met 18mm.

LET OP!

“Deze waterontharder is geschikt voor kleinere oplossing(en). Denk hierbij aan: in de stacaravan of installatie op de kleinere waterleidingen (de aftakkingen van de hoofdwaterleiding) in de buurt van de wasmachine, vaatwasser, cv-ketel, close-in-boiler, Quooker (of ander kokend watersysteem). Dit product is doorgaans niet sterk genoeg / heeft niet genoeg oppervlak om op de hoofdwaterleiding te monteren”

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Afmetingen 4,5 × 5,5 × 3,5 cm
Kleur

Gebruik

Particulier

Magneet remanentie Gauss

7.500 Gauss (G)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.